"Tre kjolar og ei gardin", 2005,  à D 15 cm x 96 stk 10 cm mellomrom. Teknikk/materiale: Kjolestoff, stivemiddel og montasje - lim. Foto: O. Apneseth

«Tre kjolar og ei gardin»,2005, à D 15 cm x 96 stk med 10 cm mellomrom. Teknikk/materiale: Kjolestoff, stivemiddel og montasje – lim.

‹THREE DRESSES AND A CURTAIN›, 2005, à D 15 cm x 96 stk., dress material, starch and glue, detail.

‹TRE KJOLAR OG EI GARDIN›, 2005, à D 15 cm x 96 stk., Kjolestoff, stivemiddel og montasje – lim, detalj

‹THREE DRESSES AND A CURTAIN›, 2005, à D 15 cm x 96 stk., dress material, starch and glue.

‹TRE KJOLAR OG EI GARDIN›, 2005, à D 15 cm x 96 stk., Kjolestoff, stivemiddel og montasje – lim.

Eg har alltid late meg inspirert av mi nære fortid og det som har hendt meg. Eg søkte etter kjolestoff, men har eigd få kjolar sjølv, men alltid ynskt meg kjolar. Når eg prøver kjolar tykkjer eg dei alltid er ukledelege eller at dei ikkje passar til meg. Mor mi derimot gjekk alltid i kjolar. Mange utrulege… – supplert med eit gardinstoff frå same plass. Stoffa er oppstiva og er klypt ut i sirklar og limt rett på vegg med montasjelim.
Teknikk/materiale: Kjolestoff, stivemiddel og montasje – lim
Mål: à D 15 cm x 96 stk. Mellomrom: 10 cm.

Del / Share

This post is also available in: English